De slimste manier om kunst te kopen!

In onze kunstuitleen en galerie aan de Rechtstraat 50, gelegen in het trendy Wyck in Maastricht, vindt u een zeer uitgebreide en altijd groeiende collectie (met meer dan 3000 werken!)  met originele kunstwerken van o.a.  Armando, Casper FaassenChristo, Corneille, Lataster, Ripollés en Alexander Vogels. Wij geven u graag een professioneel kunstadvies bij het vinden van úw werk!

De werken haalt u in huis met ons flexibele huur/spaar systeem of koopt u direct in tien renteloze termijnen. Kijk alvast eens bij
collectie en kom dan snel langs in onze galerie in het centrum van Maastricht: Kunstuitleen Maastricht aan de Rechtstraat 50!

De galerie is open op woensdag, donderdag en vrijdag van 11 - 18 uur, zaterdag van 10 - 17 uur en zondag van 13 - 17 uur.
Klik op de kopjes hieronder voor meer informatie over onze flexibele voorwaarden!

Nieuws

Nieuw in collectie: Eugène Brands

Vijf bijzondere gouaches van Eugène Brands

Afgelopen week voegden wij vijf kleurrijke gouaches van Eugène Brands toe aan de collectie van Kunstuitleen Maastricht. Lees verder...

Expositie Ripollés in Galerie Post + García

Ripollés | Joie de vivre!

Op zondag 5 maart opent vanaf 15 uur de expositie 'Ripollés | Joie de vivre' in Galerie Post + García, met nieuwe schilderijen, sculpturen en materie-etsen van de Spaanse kunstenaar.
 

Lees verder...

Showcase

Nieuw in de collectie