De slimste manier om kunst te kopen!

In onze kunstuitleen en galerie aan de Rechtstraat 50, gelegen in het trendy Wyck in Maastricht, vindt u een zeer uitgebreide en altijd groeiende collectie met originele kunstwerken van o.a.  Armando, Casper FaassenChristo, Corneille, Lataster, Ripollés en Alexander Vogels. Wij geven u graag een professioneel kunstadvies bij het vinden van úw werk!

De werken haalt u in huis met ons flexibele huur/spaar systeem of koopt u direct in tien renteloze termijnen. Kijk alvast eens bij
collectie en kom dan snel langs in onze galerie in het centrum van Maastricht: Kunstuitleen Maastricht aan de Rechtstraat 50!

De galerie is open op woensdag, donderdag en vrijdag van 11 - 18 uur, zaterdag van 10 - 17 uur en zondag van 13 - 17 uur.
Klik op de kopjes hieronder voor meer informatie over onze flexibele voorwaarden!

Nieuws

Nu in Galerie Post + García: De Streek van de Penseel

Lataster, Hans Keuls, Ewa Sadowska en Alexander Vogels

In Galerie Post + García is nog t/m zondag 11 maart de expositie 'De Streek van de Penseel' te zien, met werk van Lataster, Hans Keuls, Ewa Sadowska en Alexander Vogels. Bezoek de galerie van donderdag t/m zaterdag van 12 - 17 uur aan de Avenue Céramique 17 Maastricht! Lees verder...

Showcase

Hans Keuls showcase
Hans Keuls werken
Hans Keuls 2
Hans Keuls

Nieuw in de collectie