Terug naar het nieuwsoverzicht

'Lataster - Een ode aan het leven zelf'

TENTOONSTELLING EN BOEK

Het was Rick Vercauteren, directeur Museum van Bommel van Dam, die voor het nu te verschijnen boek de inleiding 
Een ode aan het leven zelf schreef en daarmee voor zowel boek als tentoonstelling de voor zich sprekende titel aandroeg.Een ode aan het leven zelf is een tweedelige tentoonstelling met werken  van Lataster op twee locaties: schilderijen uit de periode 2000 tot 2010 die te zien zijn in onze Espacio de Arte aan de Rechtstraat 62 en zeer recente doeken van met name dit jaar in onze Galerie Post + García in La Fortezza aan de Avenue Céramique.

Een ode aan het leven zelf is ook het boek dat bij de feestelijke opening zal verschijnen. Het boek bestrijkt het eerste decennium van deze eeuw.Het boek bevat naast de genoemde inleiding van Rick Vercauteren een aantal nieuwe gedichten van Frans Budé, portretten van Hugo Thomassen en ruim veertig afbeeldingen van merendeels nieuwe schilderijen van Lataster.

De tentoonstelling 'Lataster Een ode aan het leven zelf' zal op zondag 11 december vanaf 14 uur geopend worden in aanwezigheid van de kunstenaar. Tevens zal dan het gelijknamige boek gepresenteerd worden. U bent van harte welkom! 

Kijk alvast op postgarcia.nl voor een selectie van werken uit de tentoonstelling. 

Locaties:
Galerie Post + Maastricht
Avenue Céramique 17
6221 KV Maastricht

Espacio de Arte 
Rechtstraat 62
6221 EK Maastricht

De galerie is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12 tot 18 uur en op koopzondag van 13 tot 17 uur.