Terug naar het nieuwsoverzicht

10 jaar Galerie Post+García Maastricht

9 KUNSTENAARS OP 3 LOCATIES IN WYCK EN CERAMIQUE (MAASTRICHT)
Galerie Post + García viert dit jaar alweer haar tienjarig bestaan in Maastricht. Daarom pakken wij uit met drie exposities met negen internationale kunstenaars op drie locaties in Wyck en Céramique! De drie locaties liggen op loopafstand van zo'n 5 minuten van elkaar (Loop van Kunstuitleen Maastricht, langs de Art Space, naar Galerie Post + Garcia!).

Kom snel langs voor een bijzondere selectie!

In Galerie Post + García aan de Avenue Céramique 17 zijn schilderijen en sculpturen te zien van Armando, Lataster, Alexander Vogels, Gao Brothers, Sander Schoonbeek, Michael Lauterjung, Ewa Sadowska en Sidi El Karchi.

In de Art Space Post + García aan de Rechtstraat 86A hangen werken op papier van deze kunstenaars. Tevens tonen we in deze nieuwe galerie bronzen sculpturen van Ripolles in de sfeervolle historische cave.

En in Kunstuitleen Maastricht aan de Rechtstraat 50 vindt u grafische werken van hen en is bijzondere aandacht in de showcase voor het werk van de Spaanse kunstenaar Ripollés.

Kunstuitleen Maastricht en Art Space Post + Garcia zijn open van wo t/m vr van 11 - 18 u, op za van 10 - 17 u en op zo van 13 - 17 u. Galerie Post + Garcia is open van do t/m za van 12 - 17 u en elke eerste zo v/d maand van 13 - 17 u.

Kijk voor meer informatie op de website van Galerie Post + García!
Blader HIER alvast door de nieuwe brochure!