Terug naar het nieuwsoverzicht

Tentoonstellingen Galerie Post + García tijdens TEFAF

Aankomende donderdag gaat TEFAF weer van start - een van ’s werelds meest prestigieuze kunstbeurzen die dit jaar van 18 tot en met 27 maart in het MECC in Maastricht plaats vindt.
Galerie Post + García organiseert tijdens deze periode op vier locaties exposities met kunstenaars van de galerie. In Galerie Post + García aan de Avenue Céramique 17 is een bijzondere tentoonstelling van werken op papier van Ger Lataster, in Espacio de Arte aan de Rechtstraat 50 toont de Spaanse kunstenaar Ripollés recente schilderijen en bronzen sculpturen. Alexander Vogels is met andere kunstenaars van galeriesmaastricht.nl te zien in het gebouw van Rijkswaterstaat aan de Avenue Céramique 125.
 

LATASTER | WERK OP PAPIER
Hoewel hij zijn abstract expressionistische stijl vooral op dynamische wijze op groot formaat realiseert, is het in zijn tekeningen waar Lataster (Schaesberg, 1920) zich van zijn meest intieme, gevoelige kant laat zien. Het is een bijzondere tentoonstelling geworden, met werken gemaakt tussen de jaren zeventig en nu, aangevuld met enkele recente schilderijen op klein formaat.

Tijdens TEFAF elke dag geopend van 11 – 19 uur
Daarna open do/vr/za van 12 – 18 uur
LOCATIE: GALERIE POST + GARCÍA (AVENUE CÉRAMIQUE 17, MAASTRICHT)
www.postgarcia.nl
 

ESPACIO DE ARTE | RIPOLLÉS
Tijdens TEFAF organiseren wij onder de naam ‘Espacio de Arte’ aan de Rechtstraat 50 een tentoonstelling met zeer recente schilderijen en bronzen beelden van de Spaanse kunstenaar Ripollés. Kenmerkend voor het werk van Ripollés (Castellón, 1932) is de speelse wijze waarop hij met zijn typisch mediterraan palet en zijn eigen vormentaal uiting geeft aan zijn altijd aanwezige joie de vivre.

Tijdens TEFAF elke dag geopend van 11 – 19 uur
LOCATIE: ESPACIO DE ARTE (RECHTSTRAAT 50, MAASTRICHT)
 

TENTOONSTELLING GALERIESMAASTRICHT.NL | ALEXANDER VOGELS
De galeries van galeriesmaastricht.nl, het samenwerkingsinitiatief van Gallery Bell’Arte, Galerie Dis, Galerie Post + García, Galerie Stevens, Henn-Art en Huub Hannen Galerie, exposeren gezamenlijk in het gebouw van Rijkswaterstaat aan de Avenue Céramique 125 in Maastricht. Galerie Post + García presenteert daarbij recente werken op groot formaat van de Limburgse kunstenaar Alexander Vogels. Deze abstracte landschappen - soms geometrisch, dan weer organisch, maar altijd in de voor Vogels typerende warme kleuren – werden geïnspireerd door de Painted Desert in Arizona, de grottekeningen in Dordogne en de woeste natuurkracht van de branding.

De tentoonstelling is te zien tijdens kantooruren van Rijkswaterstaat
LOCATIE: RIJKSWATERSTAAT LIMBURG (AVENUE CÉRAMIQUE 125, MAASTRICHT)
www.galeriesmaastricht.nl
 

KUNSTUITLEEN MAASTRICHT
In de uitgebreide collectie van Kunstuitleen Maastricht vindt u niet alleen m.n. grafisch werk van bovengenoemde kunstenaars maar ook nieuwe aanwinsten van Corneille, Clemens Briels en Raymond Waydelich.

Tijdens TEFAF is Kunstuitleen Maastricht elke dag geopend van 11 – 19 uur.
LOCATIE: KUNSTUITLEEN MAASTRICHT (RECHTSTRAAT 62, MAASTRICHT)
www.kunstuitleenmaastricht.nl